Nainen toisintaa tutut muotikuvat – huikea tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina poseeraaminen kauniissa muotikuvissa voi olla monen unelma, mutta harva sen saa toteuttaa. Ranskalainen Nathalie Croquet ei ole mikään tyypillinen malli, mutta hän ei antanut sen häiritä vaan päätti toisintaa monille tutut muotikuvat itse ja poseerata kuin kansainvälisesti menestyneet huippumallit.

Muodin edelläkävijä ja toimittaja Nathalia Croquet julkaisee Instagram-tilillään kuvia, joissa hän on toisintanut tuttujen kampanjoiden muotikuvia. Croquet on nimennyt valokuvaprojektinsa nimellä Spoof. Nainen on kopioinut projektissaan jokaisen muotikuvan todella upeasti ja kiinnittänyt huomiota pieniinkin yksityiskohtiin.

Croquet on toisintanut muun muassa Lancômen, Givenchyn ja Elevenparisin kuvat, joiden alkuperäisissä kampanjaotoksissa poseeraa tunnetut kasvot, kuten Kate Moss ja Penelope Cruz. Croquet on onnistunut kopioimaan kuvissa naisten tyylin, asun ja meikit asusteita myöten lähes täydellisesti.

SPOOF11/11#SPOOFproject#apotheose#Lancomeofficial#penelopecruz#grazie mille Nicola Perilli#larepubblica#

Kuva, jonka Nathalie Croquet (@nathaliecroquet) julkaisi

SPOOF 5/11 #SPOOF project#SPOOF exhibition#humour #funny #laught #Eric Bompard@Schweizerdaniel photographe#rodolphefarmer

Kuva, jonka Nathalie Croquet (@nathaliecroquet) julkaisi

SPOOF 10/11 #SPOOFproject #SPOOFexhibition #humour #funny#laught #schweizerdaniel photographe # article FEMINA suisse

Kuva, jonka Nathalie Croquet (@nathaliecroquet) julkaisi