Isäntä teki koirastaan pääsiäiskoiran – hervoton näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien omistajat pitävät yleensä omaa perheenjäsentään kaikkein hauskimpana, suloisimpana ja viisaimpanakin. Monet omistajat kuvaavat lemmikeistään videoita tai ottavat niistä hassuja kuvia, ja osaavat hieman myös nauraa söpöläistensä kustannuksella.

Olemme nähneet monia hauskoja kuvia ja videoita, joissa koirien omistajat ovat pukeneet karvakuonoilleen jotain hauskaa päälle. Viime jouluna Steve Adams -niminen kuvaaja puki oman bostoninterrierinsä jouluisen teeman mukaan ja sai kaikki ihastumaan lemmikkiinsä. Nyt hän on kuvannut koirastaan pääsiäishenkisen videon.

Steve Adams on julkaissut SHIFT-nimisellä YouTube-kanavallaan videon, jossa hänen bostoninterrierinsä on puettu villapaitaan ja ja vaaleanpunaiseen pantaan, josta lähtee näyttävät pupunkorvat. Kaiken kruunaa se, että koira seisoo robotti-imurin päällä ja liukuu tasaisesti lattialla. Adams näyttäisi osaavan pitää hauskaa koiransa kanssa muutenkin ja ottaa sen kanssa videoiden lisäksi hellyttäviä kuvia omalle Instagram-tililleen.

Timelapse Thursday. Frowning frock of 5ingtons.

Kuva, jonka Steve Adams (@imsteveadams) julkaisi

Not impressed

Kuva, jonka Steve Adams (@imsteveadams) julkaisi

Aunt Jefiva

Kuva, jonka Steve Adams (@imsteveadams) julkaisi