Kuin kaksi marjaa: Miley Cyrus ja Justin Bieber tuoreessa kuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä kiersi viime vuonna humoristinen video, jossa spekuloitiin, että Miley Cyrus ja Justin Bieber ovat yksi ja sama henkilö. Yhtäläisyydet eivät ole aivan tuulesta temmattuja, sillä molemmat laulajat nousivat tähteyteen nuorella iällä ja kumpikin on viihtynyt viime vuosina tiuhaan tahtiin kohuotsikoissa.

#trufflebutter

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

Nyt myös Miley Cyrus on itse noteerannut hänen ja Bieberin samankaltaisuudet. 22-vuotias poptähti jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa lähes identtisesti kanadalaislaulajan kanssa. Kummankin hiukset ovat pienellä ponihännällä, ja molemmat poseeraavat rukousmaisessa asennossa. Ehkä kaksikko todellakin on erotettu syntymässään.