Nainen löysi netistä kaksoisolentonsa – uskomaton yhdennäköisyys!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maaliskuun lopulla kolme kaverusta sopi keskenään melko erikoisesta haasteesta. Heidän tuli löytää sosiaalisen median kautta täysin omannäköinen henkilö eli tuntematon kaksoisveli- tai sisko. Kun oma kaksonen löytyy häntä pitää käydä vielä tapaamassa.

Nyt yksi kaveruksista on löytänyt täysin itsensä näköisen naisen ja voittanut haasteen. Niamh Geaney, Terence Manzanga ja Harry English olivat mukana kisassa, jonka Geaney voitti löytämällä oman Karen-nimisen tuntemattoman kaksoisolentonsa.

He kutsuivat kisaa nimellä Twin Strangers ja hakivat julkisesti sosiaalisen median kautta itsensä näköisiä ihmisiä. Karen lähetti oman kuvansa Geaneylle, joka tunnisti itsensä naisen kasvoista heti.

Geaney sai naiseen yhteyden ja he sopivat keskenään tapaamisen. Naiset olivat todella yllättyneitä siitä, miten he voivat näyttää täysin samalta, vaikka he eivät ole mitään sukua toisilleen. He korostivat samannäköisyyttä vielä meikkaamalla ja pukeutumalla samalla tavalla, minkä avulla lopputuloksena saatu kuva on melko huikea.