Toimittajaa kosittiin suorassa lähetyksessä – ihana reaktio!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toimittaja koki todellisen yllätyksen suorassa televisiolähetyksessä, kun hänen poikaystävänsä tuli kameran eteen lavasteisiin kesken kuvausten ja kosi häntä. Naisen reaktio oli varmasti miehen mieleen eikä hän meinannut saada sanaa suustaan.

CBS Minnesota -kanavan Mid-Morning ohjelmassa toimittajat keskustelivat suorassa lähetyksessä häistä ja niiden kokonaiskustannuksista. Ashley Roberts kertoi puheenvuorossaan sormuksista ja niiden hinnoista. Roberts myös pohti, onko iso timantti joillekin tärkeämpi kuin se, mitä sormus edustaa.

Robertsin yllätykseksi hänen poikaystävänsä saapui lavasteisiin valkoinen puku päällään kesken sormuskeskustelun ja polvistui naisen eteen. Nainen oli todella iloinen ja yllättynyt kosinnasta ja vastasi siihen myöntävästi pienen onnentanssin kera.