Kendall Jenner miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianin klaanin nuori tähti Kendall Jenner on viihtynyt runsaasti viihdemaailman otsikoissa viime kuukausina. Taannoin Justin Bieber julkaisi Instagram-tilillään otoksia, joissa hän näyttää olevan intiimeissä väleissä Kendallin kanssa. Tämä poiki luonnollisesti huhuja kaksikon romanssista.

Kendall Jenner
Kendall Jenner

Nyt mallina työskentelevä realitytähti on kohahduttanut rohkean kansikuvan ansiosta. Kendall Jenner poseeraa GQ-lehden tuoreen numeron kannessa valkoisissa bikineissä. Lehdessä Kendallia kutsutaan Kardashianien klaanin uusimmaksi supertähdeksi.

Nuoresta iästään huolimatta Kendall Jenner on ehditty näkemään jo useammissa rohkeissakin otoksissa. Taannnoin 19-vuotias tähti nousi otsikoihin, kun hänet kuvattiin saapumassa pääsiäismessuun paljastavassa topissa.