Perheenisän neronleimaus: Tämä motivoi tytärtä parempiin arvosanoihin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuoren tytön arvosanat olivat lähteneet laskemaan kuin lehmän häntä. Perheenisä pohti keinoa, jolla hän voisi tehokkaasti motivoida tytärtään parempiin suorituksiin koulussa. Sitten hän sai nerokkaan idean.

Mies takavarikoi tyttären puhelimen ja teki siitä näyttävän taulun kunniapaikalle olohuoneessa. Isä oli nikkaroinut taulun, jonka sai rikkoa vain hätätilanteessa. Tässä tapauksessa ”hätätilanne” oli se, että tytär oli onnistunut saamaan paremman arvosanan.

Mies julkaisi kuvan taulustaan Imgur-sivuilla. Huvittavaa kuvaa on jaettu lyhyessä ajassa kymmeniä tuhansia kertoja. Perheenisä kertoi kuvatekstissään, että tytär oli saanut viime aikoina paljon D-arvosanoja, joka tarkoitti tyydyttävää arvosanaa. Neitokainen sai luvan rikkoa taulun vain siinä tapauksessa, jos hän saisi arvosanaksi B:n tai paremman.

Voisi luulla, että puhelimen takavarikointi motivoi nuorta naista parempiin arvosanoihin, etenkin kun puhelin oli aseteltu näkyvälle paikalle perheenjäsenten pällisteltäväksi. Myöhemmin elämässä tytär varmasti kiittää isäänsä vaivannäöstä motivoida häntä koulussa.