Koira kuvasi ikimuistoisen kosinnan rannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa leviää paljon romanttisia, yllätyksellisiä ja suureleisiä kosintoja, jotka saavat monien suut loksahtamaan auki. Välillä yksinkertaisuus on kuitenkin paras tie eivätkä isot yllätykset yksinkertaisesti sovi kaikille.

Kurt Gies kuvasi kosintansa rannalla. Hän meni tyttöystävänsä ja koiransa kanssa kävelylle rannalle ja Gies oli kiinnittänyt koiran valjaisiin kameran kuvaamaan koko tilanteen koiran näkökulmasta. He jättivät koiran muutaman metrin päähän ja mies polvistui tyttöystävänsä eteen.

Koira selvästi huomasi, että jotain kivaa tapahtui, minkä vuoksi se alkoi vinkumaan ja olisi erittäin mielellään ollut tapahtumassa mukana. Koira kääntyi välillä ikään kuin protestiksi pois päin omistajistaan, mutta on hellyttävän innoissaan päästessään lopulta jakamaan ilon heidän kanssaan.