Kaupunkilaiset eivät uskoneet silmiään – seeprat juoksentelivat kaduilla Brysselissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Belgian Brysselissä nähtiin perjantaina odottamaton tilanne, kun paikallisesta eläintarhasta pakeni kolme villieläintä. Vaikka kyseiset eläimet olivat kasvissyöjinä tunnettuja seeproja, onnistuivat ne saamaan aikaan kaaoksen kaupungin kaduilla.

Paenneet seeprat löysivät Van Praetin tunnelin kautta tiensä Brysselin keskustaan. Eläimet ehtivät hyvin tutustua kaupungin maamerkkeihin, sillä vapauden makuun päässeiden seeprojen taltuttaminen osoittautui viranomaisille yllättävän suureksi haasteeksi.

Lopulta seeprat saatiin kiinni viiden poliisiauton voimin toteutetun takaa-ajon seurauksena. Tilanteesta otetut kuvat ja videot levisivät nopeasti internetisä #zebragate-tunnisteella.