Leijona osaa nauraa? Koominen video luontokanavalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä eläinten hauskoista, vakavista ja surullisista ilmeistä pystyy päättelemään, mitä niillä mahtaa olla mielessään. Valillä ihmiset voivat miettiä, mitä heidän lemmikkinsä sanoisi juuri tällä hetkellä jos se pystyisi puhumaan. Eräs mies puki suuren kissaeläimen ilmeet sanoiksi tai ainakin tavuiksi.

Andrey Glazachev näki leijonasta niin hauskan videopätkän National Geographic -ohjelmassa, että ei voinut olla tarttumatta siihen. Videolla leijonalla näyttäisi olevan aivan sellainen ilme, kuin se olisi juuri kuullut maailman hauskimman vitsin, mitä kukaan muu ei ymmärrä.

Glazachev muokkasi hieman leijonavideon ääniraitaa ja sai aikaan hulvattoman lopputuloksen. Mies äänitti omaa nauruaan, lisäsi sen videoon ja sai leijonan näyttämään siltä kuin se nauraisi ja hekottelisi itsekseen ihmisen äänellä.