Frendit-kaunotar ei liikoja poveaan peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Frendit-sarjasta tunnettu tähtönen Courteney Cox meni huhujen mukaan taannoin naimisiin Snow Patrol -rokkari Johnny McDaidin kanssa. Huhut pariskunnan salahäistä lähtivät liikkeelle siitä, kun Johnny nähtiin Disneylandissa temmeltämässä perheensä kanssa vihkisormus sormessaan.

Eilen Courteney edusti Los Angelesissa Just Before I Go -elokuvan ensi-iltabileissä, jonne hän saapui tummanpunaisessa mekossa. Asuvalinta kiinnitti kuvaajien huomion myös siksi, että sen kaula-aukko oli poikkeuksellisen avoin.

Courteney Cox ja Johnny McDaid viettivät taannoin riehakasta päivää Anaheimissa sijaitsevassa Disneyn Adventure Park -huvipuistossa, kun McDaidilla huomattiin vihkisormus sormessa. Us Weekly -lehden mukaan Courteneyn tytär Coco tulee isäpuolensa kanssa erinomaisesti toimeen ja Coxin mukaan tytär on aloittanut laulutunnit rokkarimiehen inspiroimana. Musiikki on yhdistänyt Johnnya ja Cocoa ja voi olla, että rokkarin kannustamana tytärestä kuoriutuu vielä jonain päivänä laulaja.