Väsynyt koira käski pennun nukkumaan – äidilliset otteet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten kasvamisen ja hyvinvoinnin vuoksi on tärkeää, että lapset nukkuvat päiväunia. Päiväunet ovat yleensä myös vanhemmille hyvää aikaa saada omia askareitaan tehtyä tai ottaa myös itse pieni aikalisä torkkujen muodossa.

YouTubeen on julkaistu hauska video väsyneestä saksanpaimenkoirasta ja sen ympärillä leikkivästä energisestä pennusta. Pentu ei ole aikuisen koiran vaan se on otettu perheeseen toiseksi lemmikiksi. Aikuinen saksanpaimenkoira on kuitenkin hyvin äidillinen pentua kohtaan.

Aikuinen koira yrittää levätä ja se näyttää todella väsyneeltä. Pentu hassuttelee sen lähellä ja päättää karata makuualustaltaan, minkä jälkeen toinen koira päättää, että nyt saa riittää. Se hakee pennun määrätietoisesti takaisin makuualustalle ja painaa sen tassulla alas makuulle. Nyt on aika ottaa päiväunet.