Huippumalli jätti Victoria’s Secretin – edelleen upea ilmestys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollantilaismalli Doutzen Kroes on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secretin kuvista ja muotinäytöksistä. Taannoin tähti ilmoitti kuitenkin päättävänsä sopimuksen yhtiön kanssa kuuden vuoden jälkeen.

New French Vogue with @gilles_bensimon @sagliogeraldine @hannah_murray1 @rudilewis

Kuva, jonka Doutzen Kroes (@doutzen) julkaisi

30-vuotiaan mallin ura ei näytä kuitenkaan ottaneen takapakkia Victoria’s Secretin jättämisen myötä. Doutzen Kroes jakoi Instagram-tilillään sarjan kuvia, jotka otettiin ranskan Vogue-lehteä varten. Otoksissa tähti poseeraa paljastavissa merkeissä rannalla.

Doutzen Kroes paljasti taannoin, ettei aio uuvuttaa itseään, eikä treenaaminen rajoita häntä tekemästä muita asioita. Malli on kertonut kuluttavansa energiaa olemalla lastensa kanssa, joten salitreenaaminen on jätetty vähemmälle. Tähdellä on kaksi lasta, vuonna 2011 syntynyt Phyllon Joy Gorre ja kesällä 2014 syntynyt Myllena Mae.

Let me take your picture @vogueparis

Kuva, jonka Doutzen Kroes (@doutzen) julkaisi

@vogueparis

Kuva, jonka Doutzen Kroes (@doutzen) julkaisi

@vogueparis with @gilles_bensimon @sagliogeraldine @rudilewis & @hannah_murray1

Kuva, jonka Doutzen Kroes (@doutzen) julkaisi

#bts French Vogue

Kuva, jonka Doutzen Kroes (@doutzen) julkaisi