Hampurilaisesta unohtui pekoni – nainen ampui ravintolaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruokapettymykset riipaisevat aina kovaa, mutta väkivaltaisuuksiin niiden vuoksi ei kannattaisi sortua. Yhdysvaltojen Michiganissa nähtiin kuitenkin taannoin tilanne, jossa paikallinen nainen avasi tulen saatuaan väärän ruoan pikaruokaravintolassa.

30-vuotias nainen tilasi Grand Rapidsissa sijaitsevan McDonald’sin autokaistalta hampurilaisen, jonka täytteisiin kuului pekoni. Pekoni kuitenkin puuttui ruoasta, ja nainen teki valituksen henkilökunnalle. Ravintola teki asiakkaalle uuden hampurilaisen maksutta.

Pekoni oli kuitenkin unohtunut myös korvatusta ruoasta. Tapahtuneesta raivostunut nainen ampui laukauksen McDonald’sin ikkunan läpi. Ravintolan henkilökunta ja asiakkaat selvisivät tapauksesta säikähdyksellä, eikä kukaan loukkaantunut iskussa. Kent Countyn tuomioistuin määräsi naiselle tapauksesta kolmesta seitsemään vuoteen vankeutta.