Supermalli kaukana glamourista – kuvattiin väsyneenä lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cara Delevingne valittiin äskettäin Chanelin kampanjan mainoskasvoksi. Kaunotar oli kampanjasta niin innoissaan, ettei hän malttanut olla julkaisematta maistiaisia tulevista mainoskuvistaan. Mallimaailman glamour karisee usein siviilissä, ja Cara on eräs malliesimerkeistä.

Splash
Splash
Splash
Splash

Eilen Cara Delevingne kuvattiin erittäin väsyneen näköisenä Toronton kansainvälisellä lentokentällä Kanadassa. Kanssamatkustajat tuskin edes tunnistivat häntä yhdeksi maailman suosituimmista huippumalleista, sillä Cara näytti valvoneen päiväkausia. Malli oli kaupungissa kuvaamassa elokuvaansa Suicide Squad.

Cara Delevingne on kiitänyt muotimaailman huipullle ohjuksen tavoin. Daily Mail -lehden mukaan Cara aikoo tulevaisuudessa panostaa enemmän myös musiikkiuraansa. Suurten muotitalojen kampanjoista neitokainen tuskin kuitenkaan kieltäytyy tulevaisuudessa, etenkään Chanelin.

My new @chanelofficial campaign! Thank you @karllagerfeld @carineroitfeld @sammcknight1 @tompecheux

Kuva, jonka Cara Delevingne (@caradelevingne) julkaisi

My new @chanelofficial campaign @karllagerfeld @carineroitfeld @sammcknight1 @tompecheux

Kuva, jonka Cara Delevingne (@caradelevingne) julkaisi