Koira hämmentyi peilikuvasta – yritti palloa peilin läpi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikit hämmentyvät peilikuvastaan. Kissat yrittävät hyökätä peilikuvansa kimppuun ja eräs pikkukili raivostui omalle kuvalleen niin paljon, että yritti pukata sitä ottamalla aina vauhtia ja puskemalla päätään suoraan peiliin. Nyt yksi pikkukoira hämmentyi kohdatessaan peilin.

Pieni Zena-niminen koira ei ole niinkään kiinnostunut omasta peilikuvastaan vaan peilin kautta näkyvästä pallosta. Zena yrittää saada tennispalloa kaivettua peilin läpi, mutta turhaan. Koira on niin päättäväinen kaivaessaan peiliä tassuillaan, että ei edes huomaa pallon olevan sen jalkojen vieressä.

Omistaja yrittää näyttää koiralleen palloa, joka on ihan koiran jalkojen juuressa. Zena jopa haistaa palloa, mutta kääntyy senkin jälkeen pallosta poispäin takaisin peilin luo, koska peilissä oleva pallo on paljon kiinnostavampi. Zenaan näyttää pätevän sanonta, että aina kaikki sellainen kiinnostaa, mitä ei voi saada.