Kuusivuotias poika avusti äitiä synnytyksessä – rautainen isoveli!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuusivuotias poika yllätti perheensä pysymällä rauhallisena, kun hänen äitinsä synnytys alkoi heidän kotonaan. Poika auttoi äitiä synnytyksessä ja avusti pienen veljensä maailmaan varmoin ottein.

30-vuotias Michelle Madden odotti toista lastaan, kun lasketusta ajasta oli kulunut neljä päivää. Keskellä yötä Maddenin synnytys käynnistyi, eikä heillä ollut enää aikaa lähteä sairaalaan. Kätilöt hälytettiin Maddenin kotiin, mutta ennen heidän saapumistaan naisella oli apurina kuusivuotias poikansa Ruben.

Ruben oli näyttänyt varmat otteensa ja isoveljellinen suojeluvaisto oli puskenut pojasta heti pintaan. Hän oli rauhoitellut äitiään neuvomalla häntä hengittämään rauhallisesti ja tuomalla pyyhkeitä ja muita tarvikkeita lähelle. Daily Mail -lehden mukaan ensihoitajat ehtivät paikalle juuri ennen synnytystä, ja pikkuveli Theo saatiin turvallisesti maailmaan parhaimman isoveljen suojeleville käsivarsille.