Merinorsun poikanen antoi turistille hellyyttä – ihana hetki videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Merinorsut ovat massiivisen kokoisia, isompia kuin varsinaiset hylkeet ja voivat kasvaa viiden metrin pituisiksi ja 2.400 kilogramman painoisiksi. Eräs turisti koki ihanan kohtaamisen pienen merinorsun poikasen kanssa, kun poikanen kiipesi naisen syliin rannalla.

Kanadalainen Charlene Fritz kohtasi merinorsun poikasen Snow Hill Islandilla Antarktiksen niemimaalla. Vielä alle 100-kiloinen poikanen oli pieni merinorsuksi, mutta valtava eläimeksi, joka pyrki Fritzin syliin. Poikanen halusi halailla naista ja yritti antaa hänelle jopa muutamia suukkoja.

Barcroft TV -kanavan julkaisemalla videolla kerrotaan yksinäisen poikasen olevan hellyydenkipeä luultavasti siksi, että sen emo on hylännyt sen eikä kaksikuukautinen poikanen ole uskaltautunut vielä yksin mereen. Naista kehotettiin olemaan koskematta poikaseen, mutta poikanen hoiti aloitteen tekemisen mallikkaasti itsekin tulemalla naisen syliin ja vaatimalla halauksia.