Melkoinen tatuointi! Miehen käsi kuin siirtokuvilla peitetty

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Imgurissa on hauska kuva miehestä, joka teki käsivarteensa kokonaisen hihallisen lasten siirtokuvia. Lopputuloksena hän sai kivuttoman täysin tatuoidun käden, jonka paranemiseenkaan ei mennyt aikaa. Disney-teemainen hiha tuli maksamaan miehelle vaivaiset 40 dollaria.

Monien mielestä tatuoinnit ovat hienoja ja monet jäävät tatuointien ottamiseen koukkuun sen jälkeen, kun ovat ottaneet ensimmäisen. Yksi suosituimmista tatuointipaikoista vartalossa on käsivarsi, mihin moni tatuoikin vähitellen kokonaisen hihallisen näyttäviä kuvia peittämään paljasta ihoaan.

Tatuoinnit ovat kalliita ja niiden ottaminen on todella kivuliasta. Senpä vuoksi eräs mies päättikin päästä vähän helpommalla, halvemmalla ja kivuttomammalla tavalla hihan tekemisestä ja toteutti projektinsa lasten siirtokuvilla.