Mies kosii Kinder-suklaamunalla – oli melkoinen urakka

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset voivat vitsailla välillä saaneensa vihkisormuksensa suklaamunan sisältämästä yllätyksestä. Nyt eräs mies näkee kuvaamallaan videolla todella paljon vaivaa, että näin käy oikeasti hänen naisensa kohdalla. Mies on kuvannut videon, jossa hän näyttää, miten hän aikoo kosia tulevaa vaimoaan.

Mies on päättänyt saada sormuksen ja itsetekemänsä etiketin suklaamunan sisälle huomaamatta, mikä on vaatinut mieheltä todella paljon kärsivällisyyttä ja tarkkuutta. Mies avaa suklaamunan kääreen mattopuukon avulla todella varovasti. Sen jälkeen hän halkaisee puukon avulla suklaan ja vaihtaa sisällä olevan yllätyksen sormukseen ja omaan etikettiin.

Mies sulkee suklaakuoret takaisin sulattamansa valkosuklaan avulla ja saa Kinder-munan näyttämään jälleen koskemattomalta. Toivottavasti tätä videota tulee seuraamaan toinen video, jossa näkyisi miten itse kosinta sujui.