Koirat ärsyttivät kissaa – mirrin kosto oli täydellinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat ovat ovelia eläimiä, mikä on huomattu useaan otteeseen. Koirat eivät näytä tätä tosiasiaa kuitenkaan muistavan ja monesti verkkoon ilmestyykin videoita, joissa koirat saavat nenilleen ärsytettyään perheen kissaa.

Nyt YouTubeen on ladattu hauska video, jossa kissa antaa eräälle pikkukoiralle ansionsa mukaan. Videolla kaksi pientä koiraa härnää mustaa auringossa makoilevaa kissaa. Koirat kiertävät kissaa ja haukkuvat sille ja käyvät välillä myös näykkimässä kissaa.

Kissa ei kuitenkaan jää neuvottomana alakynteen vaan sillä on sotasuunnitelma valmiina. Kissa makoilee altaanreunalla ja kun toinen koirista menee sen taakse, se nouseekin nopeasti ylös, ottaa koirasta kiinni ja työntää sen uima-altaaseen.

Kissa ja toinen koira juoksevat nopeasti altaan reunalta pois, eikä niistä kumpikaan halua varmasti mennä pitämään altaassa olevalle pikkukoiralle seuraa. Toivottavasti koira nyt muistaa, että tälle kissalle ei kannata ryppyillä.