Turkulainen vapaaottelija otti olutvarkaat kiinni – upea video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri Suomea sattuu päivittäin lukemattomia hyviä töitä, joissa sivulliset auttavat muita pyyteettömästi. Parhaillaan verkossa leviää video, jossa turkulainen UFC-vapaaottelija Makwan Amirkhani otti ystävänsä kanssa kadulla kiinni kaksi nuorta olutvarasta.

Kurditaustainen Amirkhani oli huomannut, että kaksi ”narkkia” oli varastanut huoltoasemalta suurehkon määrän olutta ja päätti toimia. Hänen ei tarvinnut käyttää voimakeinoja, kun nuoret miehet ymmärsivät ilman niitäkin, että peli oli pelattu. Parhaillaan video tilanteesta leviää verkossa.

– Mä ehdotan, että pysähdytte. Kuuliksä? Pysähdyksä? Hei, laske se. Lähde käveleen, Makwan Amirkhani toteaa varkaalle rauhallisesti.

boys tried to steal some alcohol from our favorite coffee shop. Wrong time and place.

Posted by Makwan Amirkhani on 24. huhtikuuta 2015

Stara uutisoi tammikuussa kuinka Makwan Amirkhani suoritti melkoisen UFC-debyyttiottelun Tukholmassa järjestetyssä turnauksessa voittamalla vastustajansa kahdeksassa sekunnissa. Amirkhani otteli eglantilaista Andy Oglea vastaan. Amirkhani voitti Oglean hyppypolviosumalla keskivartaloon, mitä seurasi lyöntien sarja. Erää oli kulunut ainoastaan kahdeksan sekuntia ottelu päättyi.