Monopoli-fanien toiveuni toteutui – tässä kelpaa pelata

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset keksivät välillä todella luovia tapoja kuluttaa aikaansa käyttämällä kädentaitojaan hyödyksi. Eräs taiteilija keksi itselleen tekemistä ja päätti muuntaa keittiönpöytänsä isoksi pelilaudaksi etsiessään ajankulua itselleen.

ToastnEggs-nimimerkkiä käyttävä henkilö lisäsi Boredpanda-sivustolle hänen Redditissä julkaisemansa käsityöprojektin. Hän kertoi jääneensä työttömäksi, minkä vuoksi hän alkoi etsimään jotain uutta projektia itselleen. Hän käyttää yleensä akryylivärejä ja maalaa niillä kankaalle, mutta värien ollessa loppu hän iski silmänsä keittiön pöytään.

Keittiönpöytä alkoi saamaan viikon aikana uutta ilmettä. Taiteilija muunsi siitä ison Monopoli-pelialustan, joka näyttää todella upealta ja persoonalliselta. Tekijältä meni pöydän valmiiksi saamiseen yhteensä 40 tuntia ja lopputulos onkin sen näköinen, että siihen on nähty vaivaa. Taiteilija kertoo olevansa erittäin tyytyväinen saamaansa lopputulokseen ja syytä onkin.