Mies sai kaunottarelta pakit – näin kävi kun palasi ”supertähtenä” paikalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin pilasta, jonka nettivideoiden veteraani VitalyzdTV teki testatakseen naisia. Videolla hän yritti iskeä naisia ja saada heidän puhelinnumeroitaan. Mies vaikutti ökyauton omistajalta, mutta saadessaan treffipyyntöön myöntävän vastauksen paljasti, että hänellä onkin ihan tavallinen halpisauto.

Nyt ModelPrankstersTV on tehnyt samankaltaisen jekun saadakseen kullankaivajat kiinni. YouTubessa julkaistulla videolla mies lähestyy naista ja yrittää saada hänen puhelinnumeronsa, että he voisivat myöhemmin sopia tapaamisesta. Tyttö kieltäytyi ja kertoi, että hänellä on poikaystävä.

Mies tuli myöhemmin paikalle pukuun pukeutuneena muutaman turvamiehen suojaamana. Kun kävi ilmi, että mies on kuuluisa, nainen unohti poikaystävänsä ja olisikin ilomielin lähtenyt miehen mukaan. Nyt mies pääsikin vuorostaan antamaan naiselle pakit.