Raju vesiskootteriturma senttien päässä – hurja video verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies oli Cuncunissa ollessaan lähtenyt kaverinsa kanssa vesiskootterilla merelle hurjastelemaan. Erilaiset vesiurheilulajit ovat meren äärellä sijaitsevissa kohteissa todella yleisiä eivätkä nämäkään kaverukset olleet vesillä yksin.

Miehen vesiskootterin kyydissä ollut kaveri kuvasi heidän hurjastelua vesillä, mikä oli lähellä saada todella traagisen päätöksen. Videolle tallentui hurja tilanne, jossa kaverukset olivat törmätä toiseen vesiskootteriin.

Miesten edellä ajeleva henkilö ajaa vesiskootterillaan hurjaa vauhtia. Hän päättää maksimoida vauhdintunnun ja tehdä nopean u-käännöksen eikä ole tietoinen siitä, että hänen takanaan tulee toinen vesiskootteri. Kääntyessään toinen skootteri on lähellä törmätä takana tulevaan vesiskootteriin, mutta onneksi mies saa muutettua nopeasti oman ajoratansa suunnan.