Näin upea näky Sofia Vergara oli 18-vuotiaana uimapukumallina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta Moderni perhe -sarjasta noussut näyttelijätär Sofia Vergara on saavuttanut muutamassa vuodessa supertähden statuksen kansainvälisesti. Hän erosi viime toukokuussa liikemies Nick Loebista ja aloitti seurustelun näyttelijä Joe Manganiellon kanssa.

Viime päivinä julkisuuteen on vuotanut Sofian vanhoja valokuvia hänen malliuransa alkuvaiheesta. Tuolloin hän poseerasi mallina 18-vuotiaana muun muassa Pepsin mainoksessa ja vaate- ja uimapukukuvissa.

Sofia Vergara löydettiin malliuralle jo teini-ikäisenä kotikaupunkinsa Barranquillan uimarannalta, jossa Sofia oli viettämässä aikaa perheensä kanssa. Taannoin Sofian exä nosti syytteen Vergaraa vastaan ja yrittää oikeusteitse estää naista tuhoamasta heidän yhdessä pakastamiaan siitettyjä munasoluja. Loeb ja Vergara yrittivät sijaissynnyttäjän avulla saada lasta pariin otteeseen, mutta sikiön istuttaminen epäonnistui kummallakin kerralla.