Presidentti Obama pani tuulemaan illallisella – tältä hänestä oikeasti tuntuu?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on todistanut useaan otteeseen pystyvänsä ottamaan kritiikkiä vastaan ja myös nauramaan itselleen. Obama oli aiemmin Jimmy Kimmelin vieraana lukemassa ääneen hänestä kirjoitettuja vihaisia twiittejä. Nyt presidentti piti hauskaa median kustannuksella Valkoisessa Talossa.

Barack Obama piti puheen Valkoisessa Talossa järjestetyssä kirjeenvaihtajien illallisessa. Puheen alussa presidentti vitsailee tulleensa usein väärinymmärretyksi mediassa ja antavansa heille virheellisesti kireän ja vihaisen kuvan itsestään, vaikka hän on leppoisa kaveri. Onneksi Obama oli keksinyt tähänkin ongelmaan luovan ja hauskan ratkaisun.

Presidentti Obama toivotti lavalle puheensa aikana tervetulleeksi hänen tempperamenttiään tulkkaavan miehen. Obaman puheen aikana tulkki kertoo, mitä presidentti oikeasti tarkoittaa ja miltä hänestä tuntuu. Tulkki saa puheen vaikuttamaan todella dramaattiselta ja lopputuloksesta tulee melko hulvaton.