Lady Gaga yläosattomissa – uuden perheenjäsenen kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Lady Gagan perheeseen on tullut uusi tulokas. Tähtönen julkaisi Instagramissa kuvia pienestä koiranpennusta, joka oli saanut nimekseen Koji. Hännänheiluttaja oli päässyt omistajansa mukaan kiertueelle Austiniin, Teksasiin.

Nuoresta iästä huolimatta karvakuono on saanut jo paljon julkisuutta osakseen. Lady Gaga on varmistanut, että iloiset perheuutiset eivät ole jääneet keneltäkään huomaamatta, sillä tähti poseeraa useissa kuvissa yläosattomana pennun kanssa.

Kuvien perusteella Gaga ja Koji ovat olleet ensikohtaamisestaan lähtien erottamattomia. Toivottavasti uusin tulokas tulee toimeen myös perheen toisen koiran Asian kanssa. Näyttäisi siltä, että Gaga on mieltynyt ranskanbulldoggeihin, sillä Koji ja Asia ovat molemmat saman rodun edustajia.

Austin AfterParty #TonyGaga

Kuva, jonka @ladygaga julkaisi

Mommy and Koji missing baby Asia

Kuva, jonka @ladygaga julkaisi

Just need some Pinot before the plane.

Kuva, jonka @ladygaga julkaisi