Pankkirosvojen pakoyritys päättyi karusti – vauhdikas takaa-ajo videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poliisit suorittivat Michiganissa pankkirosvojen kiinniottoa, kun rosvot päättivät yhtäkkiä painaakin kaasun pohjaan ja yrittää pakenemista pakettiautollaan. Poliisiauton kameraan tallentui koko tilanne hurjasta ajojahdista kiinniottamiseen saakka.

Pankkirosvot pakenivat moottoritietä pitkin hurjaa vauhtia uhaten omaa henkeään useaan otteeseen. Rosvojen pakettiauto oli monta kertaa täysin piiritettynä, mutta he pääsivät kerta toisensa jälkeen luikahtamaan pienistäkin raoista välittämättä siitä, millaisia vahinkoja autoon tulee.

Lopulta yksi poliisiauto sai osuttua pakettiautoon niin hyvin, että rosvot menettivät sen hallinnan ja pakettiauto lähti pyörimään tiellä. Rosvot saatiin vauhdikkaan takaa-ajon jälkeen kiinni ja heidät on yhdistetty kahden muunkin pankin kohdalla tapahtuneisiin varkauksiin Michiganissa kuluneen vuoden aikana.

Kuva YouTube