Maailman kaunein nainen valittu – yllätystulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Sandra Bullock lukeutuin 1990-luvun menestyksekkäimpiin naisnäyttelijäihin Hollywoodissa. Viime vuosina näyttelijätär on tehnyt pitkän tauon jälkeen taas paluuta parrasvaloihin. Rooli Gravity-elokuvassa poiki Bullockille parhaan naispääosan Oscar-ehdokkuuden.

Nyt People-lehti on valinnut Sandra Bullockin tämän vuoden maailman kauneimmaksi nauseksi. Viime vuonna tittelin sai näyttleijä Lupita Nyong’o. Bullock oli lehden jokseenkin yllättynyt saamastaan kunniasta, ja kertoi vain nauraneensa saadessaan tietää siitä.

Sandra Anette Bullock asui Saksassa 12-vuotiaaksi asti ja hänellä on edelleen Saksan kansalaisuus. Hänen äitinsä on saksalainen oopperalaulaja ja laulunopettaja. Bullock nousi Hollywoodin tähtikaartiin vuonna 1994 läpimurtoroolillaan elokuvassa Speed. Sittemmin kaunotar on esiintynyt lukuisissa menestyselokuvissa kuten Oscar-palkitussa elokuvassa Crash.