Skeittaava koira todellinen virtuoosi – parempi kuin moni ihminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on levinnyt useita videoita koirista ja muistakin eläimistä, jotka ovat osanneet mennä taitavasti eteenpäin rullalaudan päällä. Eräs koira on rullalautailussa kuitenkin äärimmäisen taitava ja luultavasti parempi kuin moni muu.

Extreme julkaisi Facebook-sivuillaan hyvää viikonloppua toivottaessaan videon rullalautailevasta koirasta. Koira on todella lahjakas tasapainottelija ja se kiitää rullalaudan päällä hurjaa kyytiä eteenpäin. Koira katselee välillä muualle ja kun huomaa ajoratansa muuttuneen, osaa korjata sen välittömästi kääntämällä lautaa tasapainonsa avulla.

Koira menee todella lujaa vauhtia eteenpäin rullaillen loivaa mäkeä alas. Kun koira on tasaisella maalla ja vauhti alkaa hyytymään, se ottaa takajalkojensa avulla lisää vauhtia muutaman juoksuaskeleen verran ja matka jatkuu jälleen.

We hope you have as much fun this weekend as this dog has skateboarding!

Posted by Extreme on Friday, April 24, 2015