Ex-lapsitähti liittyi Tinderiin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lizzie McGuire -televisiosarjan teinitähtenä tunnetuksi tullut Hilary Duff on tehnyt paluuta julkisuuteen muutaman vuoden hiljaselon jälkeen. Poplaulajanakin uraa tehnyt tähti julkaisi taannoin uutta musiikkia Chasing the Sun -singlen muodossa.

Vastikään sinkkuuntunut Hilary Duff on nyt bongattu deittipalvelu Tinderistä. Reddit-käyttäjä Tand33 väittää törmänneensä tähteen palvelussa, ja jakoi sivustolla kuvankaappauksia Hilaryn profiilista. Ainakin osa Redditin internet-salapoliiseista uskoo kyseessä olevan tähden aito Tinder-profiili, sillä Instagram-tilin yhdistäminen Tinder-profiiliin ei onnistu ilman ensin mainitun salasanaa.

27-vuotias Hilary Duff erosi taannoin aviomiehestään, NHL-pelaaja Mike Comriesta. Pariskunnalla on yhteinen Luca-poika, joka syntyi vuonna 2012. Texasissa varttunut Duff nousi jo teini-iässä julkisuuteen. Entinen lapsitähti on nähty lukuisissa elokuvarooleissa, mutta useimmat muistavat hänet parhaiten Lizzie McGuire -sarjan nimikkohahmona.