Kaksivuotias on ilmiömäinen DJ – tästä saa ottaa mallia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jos sanonta: ”Sen minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa” -sanonta pitää paikkaansa, Oratilwe Hlongwane -niminen pikkupoika on melkoinen taituri aikuisena. Kaksivuotias pikkupoika osaa nimittäin miksata ikäänsä nähden uskomattoman hyvin musiikkia.

Isä huomasi, että Oratilwe omistaa hyvän rytmitajun ja taidon, kun poika oli mennyt salaa leikkimään isänsä controllerilla. Isä oli kuullut, että musiikki oli muuttunut jotenkin, mutta hän ei voinut kuvitellakaan, että hänen kaksivuotias poikansa olisi miksaamisen takana. Poika oli osannut tehdä kappaleeseen muutoksia reaaliajassa ja rytmilleen.

Eteläafrikkalainen Oratilwe oli mennyt isänsä mikserin taakse ensimmäistä kertaa ollessaan vain yksivuotias. Nyt taiteilijanimellä DJ AJ toimivasta pikkupojasta on tullut jo melkoinen ilmiö, josta uutiset ja ihmiset ovat todella kiinnostuneita.