Lasten piti tunnistaa äitinsä sokkona – näin siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monille on varmasti käynyt lapsena niin, että on luullut jotain vierasta naista tai miestä omaksi vanhemmakseen. Kun viereen on äidin tai isän tilalle ilmestynyt henkilö, jolla on melkein samanlaiset ulkovaatteet, on hetkellisesti voinut luulla oman perheenjäsenen seisovan vieressä.

Nyt lapset laitettiin todelliseen testiin, kun The Official Pandora testasi, miten hyvin lapset tunnistavat äitinsä silmät sidottuina. Videolla lasten silmille laitettiin side, minkä jälkeen heidän tuli löytää kasvoja ja hiuksia tunnustelemalla oma äitinsä vieraiden naisten joukosta.

Lapset tunnustelevat naisia vuorotellen ja helpottuvat suunnattomasti, kun lopulta löytävät oman äitinsä. Jotkut tuntevat äitinsä kiharista tai sileistä hiuksista, osa nenästä, hymystä ja kasvojen muodosta. Lasten ja äitien reaktiot ovat ihanaa katsottavaa, kun lapsi löytää lopulta oman vanhempansa luo.