Päivän hyvä työ: Ruusumyyjälle junassa jymy-yllätys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmiset osaavat olla todella ystävällisiä ja avuliaita toisilleen. Eräs kukkamyyjä sai aamujunassa ihanan yllätyksen, mikä muutti naisen koko päivän kulun aivan toisenlaiseksi. Maria Lopez on julkaissut YouTube-tilillään videon, jonka hän kuvasi junassa.

Nainen myi junassa ruusuja ja hänelllä oli iso kärryllinen kukkia myytävänään. Eräs mies kysyi ruusuja myyvältä naiselta, paljonko hänellä on ruusuja. Nainen vastasi, että ruusuja on 140 kappaletta ja yksi maksaa dollarin.

Naisen yllätykseksi mies antoi hänelle 140 dollaria ja osti kaikki ruusut naiselta. Ehtona oli, että naisen päästyä junasta hänen tulisi jakaa ruusut kadulla ilmaiseksi ohikulkeville ihmisille. Nainen herkistyi ja lupasi miehelle jakaa ruusut. Hänen työpäivänsä muuttui miehen teon myötä luultavasti melko paljon helpommaksi.