Täydellinen penis – tältä SE näyttää naisten piirtämänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydellisen peniksen kokoa ja ulkonäköä on mietitty kauan, eikä asiaan ole mitään yhtä ja oikeaa vastausta. Kerroimme aiemmin tutkimuksesta, jonka mukaan peniksen keskimääräinen koko levossa on 9,16 senttimetriä ja erektiossa 13,12 senttimetriä.

Nyt verkossa on selvitetty, millainen täydellinen penis on naisten mielestä. Videolle kuvattiin naisia, joilta kysyttiin ensimmäisenä mikä on peniksen ideaalinen pituus. Naiset vastasivat 15 – 20 senttimetriä erektiossa, joka on huomattavasti enemmän kuin miesten elinten keskimääräinen koko.

Kun miellyttävin pituus oli saatu kaikilta naisilta selville, heitä pyydettiin vielä piirtämään täydellinen penis. Naiset nolostelivat täydellisen peniksen piirtämistä, eikä se kieltämättä ollutkaan mikään tavanomainen tehtävä. Videon lopussa naiset esittelevät vuorotellen omat piirustuksensa huvittuneen hymyn kera.