Vauva ja isä surffasivat yhdessä – ihastuttava näky videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvauinti on Suomessa ja ulkomailla jo melko suosittu lapsen ja vanhempien ensimmäinen yhteinen harrastus. Uinnin avulla lapsen kehitystä tuetaan ja vauvauintia pidetäänkin hyvänä ja turvallisena harrastusmuotona.

Nyt eräs isä on kuvannut itsestään ja vauvastaan videon, jossa isä esittelee omaa käsitystään vauvauinnista. Jorge Tirado on kuvannut itsestään ja yhdeksänkuukautisesta pojastaan videon, jossa he ovat yhdessä meressä.

Isä ja poika ovat lainelautailemassa ja kelluvat aaltojen päällä lainelaudalla makoillen. Tirado nappaa muutaman aallon vauva kyydissä niin, että parivaljakko kiitää aallon mukana melko kovaakin vauhtia.

Tirado on kuvannut hänen ja pienen poikavauvansa ensimmäisen yhteisen lainelautailuhetken GoPro-kameralla. Lainelaudan päällä aallokossa keinuminen näyttää välillä todella hurjalta vauvaa ajatellen, mutta vauva näyttää nauttivan jokaisesta hetkestä. Laudan mennessä pinnan alle vauva väläyttää hurmaavan leveän hymyn aina, kun he sukeltavat.