Vin Dieselin tytär nimetään Paul Walkerin mukaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vin Diesel antoi Hurjapäät 7 -elokuvan ennakkonäytöksessä koskettavan puheen ennen elokuvan alkua. Puheessaan hän muisteli edesmennyttä Paul Walkeria ja kertoi menettäneensä hänen kuoltuaan parhaan ystävänsä ja veljensä.

Diesel myös kertoi saapuneensa näytökseen juuri sairaalasta, jossa hänen tyttärensä oli syntynyt vain muutamaa tuntia aiemmin. Vin Diesel on kertonut Today-lehdelle nimeävänsä tyttärensä Paul Walkerin mukaan. Kunnianosoituksena ja Walkerin muiston kantamisena Diesel halusi antaa tyttärelleen nimeksi Pauline.

Nimeäminen liittyy myös siihen, että Diesel tunsi Walkerin läsnäolon hänen tyttärensä syntymän hetkellä.

Diesel kertoi, että Walker oli hänen kanssaan synnytyssalissa ja hän pystyi tuntemaan miehen läsnäolon sillä hetkellä, kun Diesel leikkasi tyttärensä napanuoran. Diesel kertoi haluavansa pitää Walkerin läsnäolon jatkossakin hänen elämässään ja Paulinen nimessä mies tulee koko ajan olemaan osa Dieselin perhettä ja elämää.