StaraTV: Jounin Kaupan Sampo ja Minttu: ”Mitä rehellisempi ja suorempi olet”

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen sosiaalisen median näkyvin pariskunta on ollut jo jonkin aikaa Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, joiden Jounin Kauppa on noussut valtavaksi some-ilmiöksi. Eilen Sampo Kaulanen vieraili Tampereella Liekeissä-tapahtumassa kertomassa nuorille omasta yrittäjyydestään.

Stara tapasi Kaulaset heti Sampon esityksen jälkeen. Valtavia siirtymiä ympäri Suomea autoillen tekevä pariskunta kertoi päivän tunnelmiensa lisäksi myös muun muassa miten kuluttavat aikaa tuntikausien automatkoilla ja miten myös Minttu on käynnistelemässä toden teolla omaa some-uraansa nimimerkillä Kauppiaanrouva. Katso Mintun Facebook-tili tästä linkistä.

– Itse olen kasvanut siihen. Se oli minulle alkuun sellainen, että et sä voi tuollaisissa… Jos hän olisi kuunnellut minua, niin ei olisi tässä tällä hetkellä. Kun itse pääsin siihen mukaan, niin sen huomasi, että mitä rehellisempi ja suorempi olet asioista, niin sitä enemmän porukka samaistuu sinuun, Minttu Kaulanen kertoi.