Naapurista paljastui oksettava yllätys – asunto täynnä torakoita

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erään taloyhtiön asukkaasta oli tehty valitus viranomaisille Singaporessa. Naapurit olivat valitelleet asunnosta tulevasta kuvottavasta hajusta, joka johtui siitä, että naapuri oli hamstraaja. Seinänaapureiden mukaan asukas keräsi roskia kuin aarteita.

Eräänä päivänä viranomaiset päättivät mennä tarkastamaan tilanteen. Jätteitä täynnä oleva asunto sai viranomaiset voimaan pahoin. Asukas asui roskien ja ruoantähteiden keskellä. Kun tarkastajat poistuivat paikalta, huomasivat naapurit rappukäytävässä jotain järkyttävää.

Asunnosta alkoi vilistä ulos torakoita. Yksi naapureista kuvasi näystä videon. Seinänaapurit yrittivät hädissään suihkuttaa myrkkyä torakoiden päälle ja lakaista niitä kasaan. On kauhistuttavaa ajatella, että käytävälle oli vaeltanut vain murto-osa hamstraajan asunnossa asuvasta torakkapopulaatiosta. Asukas tulee todennäköisesti saamaan häädön, ellei asuntoa siistitä asumiskuntoon.