Popkaunotar antoi faneilleen kenkää Twitterissä – fanit raivoissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jessie J päätti äskettäin hieman siistiä Twitter-tiliään ja karsia seuraamiensa tilien määrää rankalla kädellä. Jessie J poisti seuratuista muiden käyttäjien lisäksi myös kaikki faninsa, jotka eivät olleet asiasta lainkaan mielissään.

Jessie J poisti kaikki seuraamansa tilit, minkä vuoksi suuri osa faneista on raivoissaan. Fanit ovat pettyneitä, loukkaantuneita ja monesta tuntuu, että laulajatar ei arvosta heitä. Fanien mukaan he ovat saaneet nostettua naisen siihen suosioon, mikä hänellä tällä hetkellä on ja Jessie J saisi olla siitä kiitollisempi.

Metro-lehden mukaan nainen on kommentoinut melko viileästi faneilleen, että he saavat itse valita taistelunsa omassa elämässään eikä Twitterin vuoksi kenenkään kannattaisi suuttua. Oman idolinsa seuraamana oleminen näyttäisi olleen faneille kuitenkin iso asia, sillä he ovat kommentoineet naisen käytöstä melko äänekkäästi sosiaalisessa mediassa.