Tankojuopon pyöräilytaito jäi pubiin – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alkoholin nauttiminen ja humaltuminen vaikuttavat hyvin nopeasti ihmisen perustaitoihin kuten, kävelemiseen, puhumiseen, syömiseen ja muihin motorisiin taitoihin. Tämän vuoksi myös turvallisena liikuntamuotona pidettyä pyräilyä tulee karttaa humalassa, koska kaatumisilta harvemmin vältytään.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska video pyöräilijästä, jonka pyöräilytaito on kadonnut täysin. Videolla Jason-niminen pyöräilijä yrittää nousta takaisin pyöränsä selkään, mutta se ei sujukaan ihan yhtä helposti kuin muutamaa tuntia aikaisemmin.

Miehet ovat Metro-lehden mukaan pysähtyneet isommalla pyöräilyporukalla Walesissa paikalliseen pubiin muutamalle, mutta Jason ottikin muutaman liikaa. Muut pääsevät jatkamaan pyörällä matkaansa, mutta Jason kaatuu kerta toisensa jälkeen. Onneksi miehellä on humoristisia ja kannustavia kavereita seuranaan.