Tyttö työnsi täytetyn ilmapallon kurkkuunsa – älä kokeile itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin perheenäidistä, joka päätti viihdyttää vieraitaan työntämällä nieluunsa pitkävartisen selänrapsuttimen. Temppu näytti hurjalta, vaikka sen suorittanut nainen ottikin asian melko kevyesti ja kikatteli temppua tehdessään.

Nyt YouTube-videolla nähdään tyttö, joka näytti illanistujaisissa kavereilleen samantyylisen tempun ilmapallolla. Tyttö täytti violetin värisen pitkulaisen ilmapallon pumpun avulla täyteen ja solmi sen kiinni. Tyttö alkoi vähitellen työntämään ilmapalloa kurkkuunsa.

Pitkulaisista ilmapalloista tehtyjen temppujen odotetaan olevan yleensä sellaisia, jotka tehdään taittelemalla pallosta esimerkiksi jokin eläin. Tämä temppu oli odotettua hurjempi, kun tyttö työnsikin ilmapallon kokonaisuudessaan kurkkuunsa. Lopuksi tyttö vielä puhkaisi pallon ja veti sen tyhjänä ulos nielustaan.