Playmate venytteli lenkkipolulla – naulitsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä tuttu kaunotar Holly Madison tuli taannoin äidiksi, joten hän on viettänyt viime aikoina hiljaseloa julkisuudesta. Lehtien sivuilla Holly ei ole poseerannut enää aikoihin, mutta paparazzit ikuistavat hänet ajoittain yhä edelleen. Nyt lenkillä.

Splash
Splash

Madison kuvattiin lenkkeilemässä lähellä kotiaan Las Vegasissa. Kaksivuotiaan tytön äiti osoitti olevansa edelleen huippukunnossa.

Playboy-malli Holly Madison ja Pasquale Rotella saivat 5. maaliskuuta 2013 esikoisensa Rainbow Aurora Rotellan. Samana vuonna 10. syyskuuta pariskunta vihittiin avioliittoon Disneylahdissa. Pian sen jälkeen Madison oli joutua yksinhuoltajaksi, kun elämänkumppani Pasquale Rotella sai raskaat rikossyytteet.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash