Kimberley Garner edukseen bikineissä – näitä kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittimalli Kimberley Garner on tullut tunnetuksi Made in Chelsea -realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. 25-vuotias nuori nainen on sittemmin tuonut markkinoille oman uimapukumalliston ja on pysytellyt tiiviisti julkisuudessa kotimaassaan.

Kimberley London
Kimberley London

Nyt Kimberley Garner nähdään kuumissa mainoskuvissa, joissa hän esittelee oman vaatemallistonsa bikiniuutuuksia. Daily Mail -lehden mukaan värikkäiden uimavaatteiden inspiraationa on toiminut pian lähestyvä festivaalikausi.

Kimberley Garner on tullut Britanniassa tunnetuksi Made In Chelsea -realitysarjasta, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä

Kimberley London
Kimberley London
Kimberley London
Kimberley London
Kimberley London
Kimberley London