Pikkupoika meni koulukuvaan – ei aavistanut mitä tulisi tapahtumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikassa miehet, jotka ovat armeijan palveluksessa joutuvat olemaan usein pitkiäkin aikoja poissa kotoaan erilaisilla komennuksilla. Eräs isä yllätti poikansa melkoisella kotiinpaluulla kesken pojan koulupäivän.

Pojalla oli koulussa koulukuvauspäivä ja hän oli juuri iskemässä kuvaajalle parhaan poseerauksensa, kun isä tuli yllättämään hänet. Pojan huomaamatta hänen isänsä livahtaa pojan taakse ja tulee pojan koulukuvaan mukaan. Isä photobombaa kuvan upeasti hauskalla poseerauksellaan ilman, että poika huomaa isän olevan hänen takanaan.

Kun valokuvaaja näyttää kuvaa pojalle, hän hämmentyy. Poika ei näytä ymmärtävän, miten isän kuva pääsi valokuvaajan otokseen mukaan. Valokuvaaja näyttää pojalle isän olevan hänen takanaan, minkä jälkeen poika yllättyy iloisesti. Hän hyppää heti isän kaulaan kiinni ja sanoo isälle, että hänellä on yhä taito tallellaan.