Tara Reidin topless-kuvat veivät poikaystävän työpaikan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nykyään lähinnä Sharknado-elokuvista ja anoreksiahuhuista tunnettu näyttelijä Tara Reid julkaisi alkuvuodesta Instagramissa kuvia, joissa hän harrastaa keilaamista yläosattomissa. Melko viattoman oloiset kuvat ovat nyt johtaneet tähden poikaystävän irtisanomiseen hänen työpaikastaan.

Tara Reidin poikaystävä Aaron Kaufman työskenteli kalifornialaisen Blue Shield -järjestön johtokunnassa. Hänen epäiltiin käyttäneen yli 100.000 dollaria Blue Shieldin varoja omiin ja tyttöystävänsä tarkoituksiin. Näyttelijättären Instagram-kuvat toimivat tapauksessa todisteena Kaufmania vastaan.

Blue Shieldin kirjanpitäjät selvittivät Aaron Kaufmanin käyttäneen hurjia summia yhtiön rahoja juhlimiseen ja Tara Reidin kanssa matkustamiseen. Myös Instagram-kuvissa nähdyt, Floridassa tapahtuneet topless-keilaussessiot maksettiin järjestön luottokorttia käyttäen.

Los Angeles Times -lehden mukaan noin 75% prosenttia yhtiön luottokortilla käytetystä summasta oli mennyt Kaufmanin omaan käyttöön. Blue Shield irtisanoi Aaron Kaufmanin 10 maaliskuuta. Järjestö aikoo vaatia oikeusteitse miestä maksamaan kuluttamansa rahat takaisin.