Dubaissa tehtiin 558 BASE-hyppyä – katso päätähuimaava video koko ruudulta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

BASE- ja laskuvarjohyppääjät pääsevät näkemään hurjapäisessä ja lujia hermoja vaativassa harrastuksessaan upeita maisemia. Pienten kameroiden avulla hyppykokemus on tuotu lähemmäs myös turvallisesti maankamaralla olevia ihmisiä jo moneen otteeseen.

Nyt Dubaissa on kuvattu upea sarja BASE-hyppyjä. SkydiveDubai ja XDubai yhteistyössä DreamJumpin kanssa toteuttivat monien extremelajien harrastajien unelman avaamalla hyppypaikan Dubaissa huikean korkeaan Princess Tower -rakennukseen. Muutaman päivän aikana Princess Towerista hypättiin yhteensä 558 BASE-hyppyä, jotka kuvattiin ja koostettiin upeaksi videoksi.

Videolla nähdään huikeat hypyt ja päästään kokemaan Princess Towerista avautuvat maisemat hieman lähempää. Adrenaliiniryöpyt ovat käsinkosketeltavissa hyppääjien kiljuessa aina, kun he loikkaavat korkealta kielekkeeltä alas.