Epäilty tykkäsi omasta etsintäkuulutuksestaan Facebookissa – pidätettiin nopeasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Montanassa asuva Levi Cahrles Reardon oli etsintäkuulutettuna lompakon ja henkilökohtaisiksi tarkoitettujen shekkien varastamisesta. Poliisit julkaisivat Facebookin Crimestoppers-sivulla etsintäkuulutuksen miehen aikaisemmalla pidätyskuvalla varustettuna.

Poliisi
Poliisi

Jonkin ajan päästä 23-vuotiaan miehen etsintäkuulutus sai yhden tykkäyksen Facebookissa. Hieman yllättäen tykkäys tuli Levi Charles Reardonilta itseltään. Viranomaiset ovat sittemmin paikantaneet ja pidättäneet miehen.

Toistaiseksi on epäselvää, vaikuttiko Levin Facebook-käytös suoraan hänen pidättämiseensä. Kyseessä ei olisi ensimmäinen kerta kuin vastaavaa on tapahtunut. Uutisoimme taannoin Pennsylvaniasta kotoisin olevasta rikollisesta, joka jäi kiinni jaettuaan poliisin etsintäkuulutuksen itsestään Facebook-seinällään. Tuolloin poliisi onnistui paikallistamaan miehen esiintymällä Facebookin chatissa hänen kanssaan treffeille haluavana naisena.