Pakkomielteinen fani kosi Kylie Jenneriä – lähetti 20 pizzaa kotiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien klaani viihtyy otsikoissa varsin runsaasti, ja heidän edesottamuksiaan päästään seuramaan myös Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa. Perheen tunnetuin edustaja on Kim Kardashian, mutta myös nuoremmat sisarukset ovat olleet viime aikoina paljon esillä mediassa.

Nyt pakkomieleteinen fani on lähestynyt perheen nuorinta tytärtä, Kylie Jenneriä, varsin erikoisella tavalla. Rikkaat Kardashianit -sarjan seuraavaa jaksoa mainostavalla videolla nähdään, kuinka perheen kotiin toimitetaan noin 20 pizzalaatikkoa. Kris Jenner yrittää selvittää, kuka pizzat on tilannut.

Pian käy ilmi, ettei kukaan perheenjäsenistä ole tilannut pizzoja. Asialla on fani, joka yritti kosia Kylie Jenneriä valtavan pizzalähetyksen avulla. Videolta ei valitettavasti selviä, miten Kylie itse suhtautuu fanin outoon tempaukseen.